06-24649555

info@dedakenmaker.nl

Verl.Zuiderloswal 7 | 1216 BW Hilversum

Ma-Vr 7:00 - 17:00 | Zaterdag & Zondag gesloten

 06-24639555     |        info@dedakenmaker.nl     |       Verl.Zuiderloswal 7 | 1216 BW Hilversum    |       Ma-Vr 7:00 - 17:00 | Zaterdag & Zondag gesloten

In de afgelopen acht jaar is De Dakenmaker gegroeid tot een uiterst vakkundig en gerespecteerd bedrijf in ’t Gooi en omstreken.
Onze kracht is de combinatie van ervaring, een sterk en hecht team dakdekkers en timmermannen, goede communicatie en misschien nog wel het allerbelangrijkste: op het werk hangt er bij ons altijd een ontzettend goede sfeer.

"Uw wensen komen op de eerste plaats."

VAKKUNDIG

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning, het houdt u bij neerslag droog en zorgt er daarnaast voor dat een groot deel van de warmte in uw woning blijft. Het is daarom van groot belang om uw dak op de juiste manier van dakbedekking te voorzien, of u nu over een plat dak beschikt of juist over een schuine. Voor alle werkzaamheden op het gebied van dakbedekking, bent u bij de Dakenmaker, aan het juiste adres!

PROFESSIONEEL ADVIES

Wanneer u uw huidige dakbedekking wilt laten vervangen of benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw dak beter te isoleren, adviseren onze ervaren dakdekkers u graag. Wij kennen het aanbod van de hedendaagse markt en kunnen u daarnaast tevens direct helpen bij de verwezenlijking van ons advies. Zo heeft u bij de Dakenmaker een totaaloplossing voor alles omtrent de dakbedekking op uw daken.

A KWALITEIT MATERIALEN

Door uitsluitend met A kwaliteit materialen te werken, kunnen wij een zeer goede garantie geven op door ons gerenoveerde pannendaken, leipannendaken, bitumen- en kunststof daken en al ons lood en zink werk

Chris